Recycling together project

Recycling together project

Tijdens onze deelname aan de City Nightrun Hamme hebben wij ons recycling together project extra in de spotlights gezet.

Al van bij het binnenkomen in ons bedrijfsgebouw zagen de passanten deze extra grote stand. Men kon afgewerkte producten zien liggen. Netjes op maat en gesorteerd, gereed om uit te leveren. Daarnaast werd ook een stand voorzien met onbewerkt basismateriaal. Door deze manier van presenteren konden wij het doel en het opzet van dit project en de samenwerkingsverband bespreken. De standen werden voorzien met de afbeeldingen van de betrokken partijen: Provincie Oost-Vlaanderen, Recubela en De Kemphaan.

 

netwerkreceptie

Net zoals het grote publiek werd uitgenodigd om ons bedrijf te komen bezoeken, hebben wij van deze gelegenheid gebruik gemaakt om ook onze professionele klanten uit te nodigen. Nog vóór dat de City Nigthrun zou aanvangen, werden zij uitgenodigd voor een netwerkreceptie en een daarbij horende rondleiding. Dit moment gaf ons de gelegenheid om de laatste nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken en te bespreken.

Tags:

nog zo'n nieuws