Stikatelier De Kemphaan, textielafdeling voor gespecialiseerde toepassingen

meer dan 50 jaar textiel ervaring 'made in belgium'

realisaties

Bij De Kemphaan hebben we een sterke reputatie opgebouwd als de toonaangevende Belgische producent van kussenslopen in alle denkbare formaten. We beheersen het volledige proces, van stikken tot vullen en verpakken, om u hoogwaardige kussenslopen te bieden die aan al uw eisen voldoen. Of u nu op zoek bent naar standaardformaten of aangepaste afmetingen, wij hebben de expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Naast kussenslopen zijn we gespecialiseerd in technisch textiel voor het stofvrij houden van transportkarren. Onze hoezen zorgen voor een schone en hygiënische opslag en transport van uw goederen, waardoor ze beschermd blijven tegen vervuiling en schade.

Daarnaast produceren we jaarlijks duizenden matrassen en matrashoezen. Of u nu op zoek bent naar matrassen voor een hotel, slaapzaal, zorginstelling of andere toepassing, we leveren kwaliteitsmatrassen die voldoen aan de hoogste normen. Onze matrashoezen zorgen voor extra bescherming en duurzaamheid, waardoor uw investering langer meegaat.

Bij De Kemphaan streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige producten en oplossingen te bieden, ondersteund door jarenlange ervaring en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.