Frezen

Precisie frezen met onze twee 5-assige machines
frezen

Bij De Kemphaan beschikken we over twee 5-assige nesting frees- en zaagmachines

L4,6 X B2,2 X H0,22

Met haar uitzonderlijke snijmaat van 4,6 meter lengte, 2,2 meter breedte en 0,22 meter hoogte is deze machine de ruggengraat van onze productie, waardoor we in staat zijn om hoogwaardig precisiewerk te leveren aan onze klanten.

frezen?

Frezen is een veelzijdige bewerkingsmethode die in verschillende industrieën wordt gebruikt om onderdelen te produceren met nauwkeurige afmetingen, gladde oppervlakken en complexe geometrieën. 

materialen

Hoewel we met bijna alle materialen kunnen werken, is het belangrijk op te merken dat we met deze machine geen metalen bewerken.

Toch zijn er talloze andere materialen, van kunststoffen tot hout en meer, die we met precisie kunnen frezen en snijden.

ONZE 5-ASSIGE MACHINES BIEDEN DE FLEXIBILITEIT OM ZOWEL KLEINE ALS GROTE PRODUCTSERIES TE PRODUCEREN IN EEN VERRASSEND KORTE TIJD.

Of u nu op zoek bent naar een prototype of een volledige productierun, wij hebben de capaciteit om aan uw behoeften te voldoen.

WE ZIJN IN STAAT OM BIJNA ALLE DIGITALE FORMATEN TE ONTVANGEN.

Dit betekent dat we uw ontwerpen en specificaties moeiteloos kunnen omzetten in tastbare producten.

  • .dwg
  • .dxf
  • .step
  • .iges
  • .sldprt
  • .scdoc
  • Vlecad CAD/CAM software op maat van interieur- en kastenbouwers

Vlecad

extra diensten

Onze 5-assige machines worden vaak gecombineerd met onze verlijmings- en montagecapaciteiten. Hierdoor kunnen we afgewerkte producten leveren die klaar zijn voor gebruik.

Ontdek onze veelzijdige freescapaciteiten

Maak gebruik van onze technische expertise: van prototyping tot grootschalige productie, wij staan voor u klaar met onze twee 5-assige freesmachines.

Interieurpanelen
Mosletters
Isolatiepanelen
Previous slide
Next slide

enkele referenties

Een selectie van onze op maat uitgevoerde producties.

interieur bouwer?

Ontdek waarom De Kemphaan met haar twee 5-assige freesmachines de perfecte match is voor u!

MAATWERK NODIG VOOR UW BEDRIJF?

Ontdek hoe De Kemphaan u kan ondersteunen en uw bedrijf naar de toekomst kan leiden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.