Helemaal mee

download het Kwaliteitslabel van De Kemphaan: kwaliteitsstempel voor uw producten en communicatie

Bij De Kemphaan hechten we waarde aan partners en klanten die onze missie en waarden ondersteunen. Wij bieden daarom ons downloadbare kwaliteitslabel aan als een waardevol kwaliteitsstempel dat u kunt gebruiken op uw producten en communicatie.

Wat biedt ons kwaliteitslabel:

  • Erkenning van uw betrokkenheid: Het label erkent en waardeert uw toewijding aan onze maatschappelijke missie en waarden.

  • Versterking van uw merkimago: Door ons label te gebruiken, toont u aan dat uw bedrijf samenwerkt met De Kemphaan en onze gemeenschappelijke inzet voor een inclusieve en productieve toekomst ondersteunt.

  • Een symbool van kwaliteit: Ons kwaliteitslabel staat voor uitmuntendheid en kwaliteit, wat uw producten en communicatie versterkt in de ogen van uw klanten.

U kunt het kwaliteitslabel eenvoudig downloaden en integreren in uw productverpakking, website, marketingmateriaal en meer. Het dient als een krachtig symbool van uw toewijding aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en uw streven naar kwaliteit. Samen maken we het verschil en versterken we onze merken terwijl we bouwen aan een betere toekomst.

Video bibliotheek
BEXCO EN DE KEMPHAAN ZORGEN ERVOOR DAT ZWARE TOUWEN TOCH DRIJVEN.

Al jaren hebben wij een mooie samenwerking met de firma Bexco. Zij zijn wereldleider in de productie van synthetisch koorden voor het aanmeren van Mega schepen, olieboorplatforms, verankeren en vastzetten van windmolens.

VAN EYCK-BANNERS WORDEN WINKELTASSEN

De Gentse designer Liesbeth Verhelst ontwierp de tas en de productie gebeurde door ons.

50 jaar de kemphaan

Een compilatie en voorstelling van De Kemphaan n.a.v. het 50-jarig bestaan van De Kemphaan.

partners