Van beschutte werkplaats naar maatwerkbedrijf

Met een ervaring van 50 jaar is De Kemphaan geëvolueerd tot een maatwerkbedrijf met een zeer sterke reputatie op het vlak van kwaliteit in diverse disciplines. Vandaag zijn we geïnspireerd door het potentieel om een stralende toekomst te vormen voor ons bedrijf, onze klanten, gemeenschappen en onze planeet als geheel. Samen banen we de weg naar een betere morgen.

tijd, know how & kapitaal

Kies voor De Kemphaan, kies voor uw toekomst.

Competitieve Prijzen

De Kemphaan biedt marktconforme tarieven, zodat u kunt besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Ontdek hoe u kunt profiteren van overheidsprogramma's om uw projecten te financieren, ook co-investment is mogelijk.

Divers dienstenpakket

Een breed scala aan diensten, van assemblage tot recycling, om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze logistieke capaciteiten zorgen voor vlotte leveringen en opslagoplossingen.

kwaliteit

We garanderen hoogwaardige producten en diensten met een focus op kwaliteit.

We werken samen met u om uw project op maat aan te pakken, met persoonlijke aandacht voor uw wensen.

Sociale werkplaats

De Kemphaan creëert sociale impact en biedt kansen aan werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt.

Belgische productie

Kies voor Belgische/lokale productie en ondersteun onze lokale economie en gemeenschap.

flexibiliteit

We zijn er om pieken in uw productieproces op te vangen, zodat u kunt groeien zonder zorgen.

We beschikken over moderne faciliteiten en geavanceerde apparatuur voor efficiënte en hoogwaardige productie.

+180

Actieve medewerkers

7500m²

Productieruimte

1500m²

Logistiek

circulaire economie

Bij De Kemphaan nemen we duurzaamheid serieus. We hebben al verschillende stappen ondernomen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit omvat het gebruik van elektrische voertuigen, zonnepanelen voor groene energie, het stimuleren van groene mobiliteit onder onze medewerkers en een doorgedreven gescheiden afvalverwerking.

Maar onze toewijding aan duurzaamheid beperkt zich niet alleen tot onze eigen activiteiten. We willen ook onze klanten helpen bij hun inspanningen voor recycling en upcycling. Samen kunnen we nieuwe manieren vinden om materialen te hergebruiken en zo bij te dragen aan een circulaire economie.

Of u nu op zoek bent naar advies, maatwerkoplossingen of nieuwe ideeën om duurzaamheid te integreren in uw bedrijf, De Kemphaan staat voor u klaar. Samen zetten we stappen in de richting van een groenere toekomst.

uw partner bij volumeprojecten in handmatig werk en externe teams die onder eigen begeleiding ingezet worden door klanten.

Bij De Kemphaan bereiken we nieuwe hoogten in innovatie met de verwerving van onze toonaangevende 5-assige frees- en zaagmachine en de beste mogelijkheden in de branche voor technisch textielconfectieproductie van stalenboeken en diverse stansopdrachten, als aanvulling op onze leidende positie in matrasproductie. Onze nieuwste uitdagingen situeren zich in het recyclen en up-cyclen voor het verlagen van de koolstofvoetafdruk.

Terwijl we overgaan naar onze visionaire strategie, wordt onze planeet onze meest gewaardeerde klant. Onze toewijding ligt in het bieden van onderscheidende, winstgevende en duurzame oplossingen aan onze klanten. Verder dan onze maatwerkoplossingen zijn we vastbesloten om het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en de gemeenschappen die we bedienen te verbeteren.

De toekomst van ons maatwerkbedrijf is nog nooit zo veelbelovend geweest.

de beste klantervaring

Bij De Kemphaan staat klanttevredenheid centraal. We zorgen ervoor dat onze klanten zich gewaardeerd voelen en zich diep betrokken voelen bij hun projecten.

Door waardevolle connecties op te bouwen, behandelen we elke klant als een vriend en gaan we een stap verder om succesvolle resultaten te garanderen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

“Al meer dan 50 jaar  ligt onze toewijding in het leiden van het pad naar een duurzame toekomst voor maatwerkproductie. Samen bouwen we aan een groenere en duurzamere toekomst.”

Geert Vermoesen

Algemeen Directeur