Verpakken & Verzenden

In het hart van uw logistieke proces staan wij klaar om uw producten professioneel te verpakken en gereed te maken voor verzending. Onze brede reeks verpakkingsdiensten zorgt ervoor dat uw producten veilig en aantrekkelijk aankomen bij uw klanten.
de juiste verpakking aan de juiste prijs

Bij De Kemphaan leveren we hoogwaardige verpakkings- en verzendoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van uw producten.

Profiteer bij ons van een hoge verwerkingscapaciteit en flexibele inzetbaarheid op basis van scherpe tariefstelling.

verzenden en verpakken via maatwerkbedrijf
ecologisch verpakken

Als uw partner in duurzaamheid, begeleiden we u bij de overgang van plastic verpakking naar meer ecologische verpakkingen.

e-commerce fulfillment

Met ons e-commerce magazijn “com’ma” profiteert u van een alles-in-één oplossing en van onze ervaring in verzending en logistiek.

We beheren uw voorraad op een efficiënte en kostenbesparende manier, wat resulteert in snelle en nauwkeurige verzendingen van uw producten naar uw klanten. 

maatwerkbedrijf e-commerce verzending
Efficiënt ophalen en afleveren met ons eigen wagenpark

Bij De Kemphaan beschikken we over een vrachtwagen en bestelwagen die we inzetten voor het ophalen en afleveren van uw projecten. Of het nu gaat om het ophalen van te verwerken materialen of het afleveren van afgewerkte producten, onze voertuigen zorgen voor een naadloze logistieke ervaring.

We begrijpen het belang van tijdige leveringen en zorgen ervoor dat uw projecten veilig en op schema worden vervoerd. Met ons eigen wagenpark kunnen we flexibel inspelen op uw behoeften en uw logistieke proces optimaliseren.

Op die manier nemen we graag een extra zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

TEXTIEL CONDITIONERING

uw textiel klaarstomen (OOK LETTERLIJK) voor verkoop

Onze textielconditionerings diensten richten zich op het winkelklaar maken van kledingstukken, schoenen en accessoires. 

We verzorgen uw textielverpakking op maat in samenwerking met ons eigen confectieatelier en onze stanserij.

 

We maken en voorzien uw textiel van prijstags, labels, barcodes en beveiligingen en bereiden ze vervolgens voor op de verkoop. 

Dit omvat het sorteren, opbeugelen, plooien, (her)verpakken en stomen van kleding.

Daarnaast bundelen we handschoenen, sjaals, mutsen, panty’s, kousen en sokken in paren met binders, hangen ze op hangers of rollen ze zorgvuldig op in doosjes. 

EXTRA'S

Onze diensten omvatten kwaliteitscontroles, (her)verpakken volgens maatboog, stomen en tunnelen, evenals het verpakken van tassen, portefeuilles en riemen in individuele verpakkingen.

Ook kunnen wij zorgen voor het aanbrengen van kledinglabels en beveiligingen op persoonlijke beschermingsmiddelen voor verschillende hulpdiensten (zoals politie en brandweer).

 

 

verpakkings mogelijkheden

Bij ons vindt u het juiste verpakkingswerk voor elk type product.

Wij zorgen voor machinale of handmatige verpakking van uw producten in karton of (krimp)folie en brengen de nodige labels, (adres)etiketten, EAN-code stickers of kaartjes aan. Wij kunnen uw verpakkingen plooien en kleven met hotmelt, kleefpads, dubbelzijdige tape e.a.

verpakkingsmachine beschutte werkplaats

De Kemphaan beschikt over een divers aanbod inpakmachines.

verpakkingsdiensten maatwerkbedrijf beschutte werkplaats

Onze verpakkingsmogelijkheden omvatten:

  • gesloten en open krimpfolieverpakkingen
  • promotie- en geschenk verpakkingen (vb. eindejaarsacties)
  • het vormen en vullen van displays
  • verzamelverpakkingen voor goodiebags en cadeauboxen
  • beslagzakjes met eventuele kopkaarten
  • kitverpakkingen voor uw producten met dvd’s, garantiebewijzen of gebruiksaanwijzingen
  • transportverpakkingen voor pallettisering
  • stickeren van verpakkingen
Kleven & plooien
Vormen en vullen van display
Manueel Laden en Lossen, Stockage, Orderpicking en Verzendklaar Maken van Goederen

We bieden 2000 m² aan opslagruimte, orderpicking, rework, laden en lossen, cyclische voorraadtellingen en diverse value-added services.

Onze teams zorgen voor het laden en lossen, uitsorteren van dozen, in- en uitpakwerk, en het opruimen van palletten en verpakkingsmaterialen. Onze strikte organisatie en controleprocedures resulteren in efficiëntie en tijdbesparing, geschikt voor permanente en tijdelijke opdrachten.

MAATWERK NODIG VOOR UW BEDRIJF?

Ontdek hoe De Kemphaan u kan ondersteunen en uw bedrijf naar de toekomst kan leiden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.