Personeelsfeest 2024

Vorige week vrijdag was het zover: het jaarlijkse personeelsfeest van De Kemphaan. Een dag vol plezier, gezelligheid en teambuilding. We namen even afstand van onze dagelijkse werkzaamheden om samen te genieten en ons te ontspannen. 

EAT – BOWL – SING

We begonnen de avond met een ontspannen aperitief op het terras. Het was de perfecte gelegenheid om met collega’s bij te praten in een informele setting. Met een lekker drankje en smaakvolle hapjes was de sfeer meteen gezet. Iedereen was in een vrolijke stemming en de toon voor de rest van de avond was gezet.

Na het aperitief werden we getrakteerd op een uitgebreid buffet. De keuze was enorm en er was voor ieder wat wils. Van verse sushi, salades en pizza tot sappig vlees en smakelijke visgerechten, het buffet was een ware culinaire wereldreis. Iedereen genoot zichtbaar van het heerlijke eten en de ontspannen sfeer.

Na het diner was het tijd om de competitieve kant van onze collega’s te ontdekken tijdens een spannend potje bowlen. Teams werden gevormd en de strijd barstte los. Er werd gelachen om de missers en gejuicht bij elke strike. Het bowlen zorgde voor een fantastische sfeer en versterkte de teamspirit. Zelfs degenen die nog nooit eerder een bowlingbal hadden aangeraakt, hadden de grootste lol.

Enkelen gingen ook los tijdens de karaoke. Wie had dat gedacht dat we zulke verborgen zangtalenten in huis hadden?!

Het personeelsfeest van De Kemphaan was niet alleen een geweldige gelegenheid om samen plezier te hebben, maar ook om onze banden te versterken en elkaar beter te leren kennen buiten de werkomgeving. We kijken nu al uit naar het volgende evenement!

Dank aan iedereen die deze avond onvergetelijk heeft gemaakt!

Tags:

nog zo'n nieuws