Technisch textiel

Textielafwerking is een vak apart, met verschillende technieken.

textielafwerking PVC gecoate stoffen 'Lange-arm' naaimachine Oplegwagen Thermisch lassen Zeilringen inslaan

Bij De Kemphaan zijn we gespecialiseerd in textielafwerking. Onze expertise omvat het nauwkeurig (laser)snijden, stikken en verpakken van diverse en zwaardere materialen.

Onze meerwaarde ligt in ons uitgebreide machinepark en onze samenwerking met een eigen stanserij voor leer, kunststof en rubber. Dit stelt ons in staat om flexibel en efficiënt aan uw specifieke eisen te voldoen, ongeacht de complexiteit van uw project.

Afwerking zware stoffen

snijden, stikken & verpakken

DEKZEILEN

Op maat gemaakte dekzeilen voor al uw beschermingsbehoeften. Onze machines voorzien in het nauwkeurig snijden, stikken en verpakken hiervan met behulp van apparatuur zoals de snijtafel om textiel te snijden tot 3,10 m breedte.

afschermwanden

Voor hoogwaardige afschermwanden gebruiken we ons machinepark, inclusief de lange arm stikmachine, om de gewenste resultaten te bereiken.

PVC gecoat textiel

Voor duurzame en weerbestendige oplossingen.

Onze uitrusting voor het thermisch lassen van PVC gecoate stoffen zorgt voor naadloze aansluitingen en duurzaamheid.

Kunststofhoezen

Maatwerkbescherming voor uw apparatuur en materialen.

We gebruiken onze naaimachines om grondstoffen (leder, kunststof, rubber) tot 3 cm dikte door te stikken, voor stevigheid en robuustheid.

kunststofdoeken

Ook voor kunststofdoeken maken we gebruik van onze geavanceerde naaimachines en speciale uitrusting om maatwerkoplossingen te bieden.

Isolatiematerialen

Onze (frees)machines en uitrusting stellen ons in staat om isolatiematerialen op maat te verwerken, ze te omzomen, af te biezen en van textiel etiketten te voorzien.

lasersnijden textiel schuim

Precisie snijden van patronen

Onze machines bieden flexibiliteit bij het verwerken van diverse materialen, van lichtgewicht stoffen tot zware industriële materialen zoals gecoate of dubbellaagse stoffen, wij kunnen uw patronen met precisie snijden.

Onze SM-300-TA kan elk gewenst patroon snijden, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor De Kemphaan om klanten nauwkeurige en efficiënte geautomatiseerde snijdiensten te bieden.

GEAUTOMATISEERDE laser snijmachine

De veelzijdigheid van de SM-300-TA, in combinatie met automatische grijpers en een krachtig vacuümsysteem, maakt nauwkeurig en efficiënt snijden mogelijk, zelfs bij moeilijk hanteerbare materialen zoals zeildoeken en delicate textielsoorten zoals zijde en katoen.

Met aanpasbare lengtes (3.000 – 19.000 mm) en breedtes (1.500 – 3.700 mm) voldoet de machine aan specifieke klantvereisten.

PVC gesealde matras
PVC hoes luidspreker
Thermisch lassen PVC stof
Float drijfelement
zeilringen - riveteren - afboorden - opvullen
Afbiezen zetelhoes
Previous slide
Next slide

enkele referenties

Een selectie van onze op maat uitgevoerde producties.

MAATWERK NODIG VOOR UW BEDRIJF?

Ontdek hoe De Kemphaan u kan ondersteunen en uw bedrijf naar de toekomst kan leiden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.