Individueel Maatwerk

Begeleiding Individueel maatwerk voor werkgevers

Bij De Kemphaan begrijpen we het belang van inclusief werkgeverschap en de waarde van individueel maatwerk. Dankzij overheidspremies kan u als werkgever of zelfstandige van ons ondersteuning krijgen bij de tewerkstelling van personen met erkende arbeidsbeperingen

Werknemers met een arbeidsbeperking beschikken over vele talenten en vaardigheden. De beperking kan echter ook een eventuele extra kosten of een lagere productiviteit met zich meebrengen.

Individueel maatwerk biedt hiervoor een compensatie en kan een tegemoetkoming voor begeleiding op de werkvloer bieden.

De Kemphaan biedt een ondersteuningsplan en praktijkgerichte begeleiding op maat van de werknemer en de werkgever.

GEKWALIFICEERD BEGELEIDER

De Kemphaan is een erkend dienstverlener om binnen het kader van individueel maatwerk begeleidingsdiensten aan te beiden.

Bij De Kemphaan geloven we in het creëren van een inclusieve werkomgeving en het bieden van maatwerkondersteuning voor werkgevers en zelfstandigen.

We streven ernaar om de werkervaring van personen met arbeidsbeperkingen te verbeteren en tegelijkertijd werkgevers te helpen bij hun inzet voor inclusief werkgeverschap.

Samen bouwen we aan een betere, meer inclusieve arbeidsmarkt.

Interessante links

MAATWERK NODIG VOOR UW BEDRIJF?

Ontdek hoe De Kemphaan u kan ondersteunen en uw bedrijf naar de toekomst kan leiden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.