Demo materiaal

Professionele stalenproductie: Laat het aan ons over

demo materiaal staalmappen staalbundels staalkaarten sample books kapstokstalen watervalstalen monsterkoffers verzendkoffers collectiekoffers stalenverwerking stalenwaaiers

Bij De Kemphaan begrijpen we dat stalenproductie een omvangrijke taak is. Goed nieuws: wij nemen de complete productie volledig uit handen en leveren stalenboeken en stalenkoffers die u met trots kunt laten zien. Ook voor ander demo materiaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze expertise op het vlak van afschuinen, machinaal gaten boren, kartelen, overedging, overlocken en surfileren stelt ons in staat hoogwaardige en op maat gemaakte stalenproducties te leveren die aan uw specifieke eisen voldoen.

vacature maatwerker bediener stansmachine
Effectieve Stalen Presentaties die Uw Producten Laten Schitteren

Als bedrijf begrijpt u het belang van een overtuigende presentatie van uw producten. Onze op maat gemaakte stalen presentaties zijn de sleutel tot een succesvolle productintroductie en demonstratie. Wij bieden oplossingen die uw producten in de schijnwerpers zetten en indruk maken op uw doelgroep.

Ideaal om uw verschillende producten overzichtelijk en professioneel te tonen.

Stijlvolle presentatiemiddelen voor textiel en decoratiematerialen.

Voor een veilige en overzichtelijke presentatie en opslag van uw materialen. 

Uw kleurkaarten of stalen professioneel gestansd en deskundig geassembleerd.

Efficiënte en beschermende verpakkingsoplossingen voor het versturen van uw producten.

Tastbare voorbeelden voor industrie, bouw en retail.

MAATWERK NODIG VOOR UW BEDRIJF?

Ontdek hoe De Kemphaan u kan ondersteunen en uw bedrijf naar de toekomst kan leiden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.