Samen bouwen aan een betere toekomst

creatieve maatschappelijke Oplossingen en Professioneel Partnerschap

Bij De Kemphaan bieden we bedrijven creatieve oplossingen met een maatschappelijke meerwaarde, gerealiseerd door de unieke inzet van onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. We bewijzen onszelf als een professionele partner voor onze klanten, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Bij De Kemphaan meten we onze impact niet alleen in professioneel succes, maar ook in waardering van onze klanten en de trots van onze maatwerkers. Deze criteria tonen aan welke waardevolle rol maatwerkers en De Kemphaan spelen in de samenleving en hoe wij samen bouwen aan een inclusievere toekomst.

Bij De Kemphaan selecteren we zorgvuldig taken die aansluiten bij de vaardigheden van onze maatwerkers. Bovendien bieden we passende begeleiding en opleiding, waardoor maatwerkers hun vaardigheden voortdurend kunnen verbeteren.

Als ze dat wensen, bieden we hen ook de kans om door te stromen naar het reguliere arbeidscircuit.

Bij De Kemphaan geloven we in het ontplooien van potentieel en het creëren van kansen voor groei, zowel professioneel als persoonlijk.

Maatwerk stansen schuim
textiel maatwerkster

medewerkers in de spotlight

welkom bij de KEMPHAAN

Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt groeien, leren en impact kunt maken, dan is De Kemphaan de juiste plek voor jou.

Sluit je bij ons aan en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan iets bijzonders. Samen bouwen we aan een betere toekomst, voor onszelf en voor anderen.