De Kemphaan behaalt EFQM-label

de kemphaan trots op kwaliteitslabel

De Kemphaan is goed bezig. Met het resultaat van maar liefst drie sterren binnen “European Foundation for Quality Mangagement”, bewijst De Kemphaan dat zij op een deskundige manier bezig is.

Dit label is geldig voor drie jaar. Daarna zal een nieuwe doorlichting en beoordeling volgen.

De Kemphaan doet er alles aan om verantwoord ondernemerschap te meten en te evalueren. Dit kan alleen maar bewezen worden met het behalen van een kwaliteitslabel. De Vlaamse overheid heeft enkele labels erkend waaruit de organisatie zelf kan kiezen. Door de keuze op het EFQM-label te laten vallen, werd de lat voor De Kemphaan meteen hoog gelegd. 

Het binnenhalen van het EFQM-label was een heel belangrijke opsteker voor alle medewerkers van De Kemphaan.

Uit de doorlichting dat De Kemphaan heeft doorlopen, bleek dat zij haar medewerkers en klanten centraal plaatst en dat waarden zoals respect, teamwork en levenslang leren op de eerste plaats komen. 

Uit het assessment bleek ook dat De Kemphaan een duurzaam en financieel gezond bedrijf is en volop in transitie is naar een toekomstbestendig maatwerkbedrijf.

“De Kemphaan en haar medewerkers zijn terecht fier op deze verwezenlijking en zal er alles aan doen om in de toekomst te blijven verbeteren en te groeien naar een excellente organisatie.”

Tags:

nog zo'n nieuws