Samen bouwen aan een beter morgen

sociale en economische doeleinden

Bij De Kemphaan geloven we in meer dan alleen het runnen van een bedrijf. Onze “(Di)visies,” een combinatie van de woorden “divisies” en “visie,” weerspiegelen onze diepgewortelde overtuiging dat we een positieve impact kunnen hebben op onze samenleving en de levens van de mensen om ons heen.

Elke divisie binnen De Kemphaan heeft een unieke focus en een gemeenschappelijke doelstelling: het realiseren van arbeid onder aangepaste omstandigheden voor degenen die het nodig hebben, het behouden en bevorderen van arbeidsbekwaamheid, en het mogelijk maken van uitstroom naar reguliere banen wanneer dat haalbaar is. 

ONZE MISSIE IN VIer DIVISIES

Onze textielafdeling is gespecialiseerd in het verwerken van zwaardere textielsoorten en fijne confectie met nauwgezette zorg en kwaliteitsopvolging.

We combineren technische expertise met de capaciteit om grote volumes te verwerken.

In onze industriële divisie stansen we schuim, textiel, kunststof en andere materialen.

Met gespecialiseerde machines en ervaren medewerkers leveren we precisiewerk.

Onze Enclaves bieden teams van getalenteerde medewerkers uit onze doelgroep, ondersteund door begeleiders die zowel sterk technisch onderlegd zijn als uitblinken als goede people coaches.

Bij De Kemphaan begrijpen we de waarde van professionele versterking bij u op de werkvloer, of het nu tijdelijk of permanent is.

Onze projectafdeling is toegewijd aan het leveren van verpakkingswerk, geschenk- en promotionele verpakkingen, conditionering, handling van producten, en nog veel meer.

We zijn experts in het plooien, verpakken, labelen en stickeren van diverse materialen

Bij elke stap van onze activiteiten worden we geleid door onze kernwaarden: klantenfocus, respect, betrouwbaarheid en loyaliteit.

Deze waarden vormen de ruggengraat van alles wat we doen en bepalen onze inzet voor het welzijn van onze medewerkers, klanten en partners.

Samen bouwen we aan een betere toekomst, waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te realiseren. Ontdek meer over onze divisies en onze missie terwijl u onze website verkent. Samen maken we het verschil.