Missie

De Kemphaan biedt bedrijven creatieve oplossingen met een maatschappelijke meerwaarde, gerealiseerd dankzij de inzet op maat van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Om dit doel te bereiken:

  • selecteert De Kemphaan volwaardige taken, afgestemd op de vaardigheden van de maatwerker;
  • biedt De Kemphaan passende begeleiding en opleiding zodat de maatwerkers hun vaardigheden steeds verder kunnen ontwikkelen zodat ze, indien mogelijk en gewenst, doorstromen naar het reguliere circuit;
  • bewijst De Kemphaan zich als een professionele partner voor haar klanten zodat deze zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

De Kemphaan gebruikt de waardering van de klant en de fierheid van de maatwerkers als appreciatiecriteria en toont daarmee welke waardevolle rol de maatwerker en De Kemphaan spelen in de samenleving.

 

 

Maatwerk

Sterk in maatwerk ... . Als klant kan u rekenen op een gedreven en ervaren team dat creatief met u meedenkt, correcte zakelijke afspraken vooropstelt en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Samenwerken met ons biedt een maatschappelijke meerwaarde voor uw bedrijf. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u zich verder verdiepen in uw kernactiviteiten.

 

 

 

 

                  

 

Promovideo De Kemphaan