Ontdek Rap op Stap: maakt vakanties mogelijk voor iedereen

Bij De Kemphaan zijn we altijd op zoek naar manieren om onze medewerkers te ondersteunen en te informeren over kansen die voor hen beschikbaar zijn. Een van de recente initiatieven die we hebben georganiseerd, is een informatiesessie met het Rap op Stap-kantoor. Tijdens de middagpauzes op 2 april en 9 april ontvangden we twee vrijwilligers van Rap op Stap om onze medewerkers te vertellen over hun diensten en hoe ze kunnen profiteren van deze geweldige kans.

Het doel van Rap op Stap is eenvoudig maar krachtig: het bieden van reismogelijkheden voor mensen met een beperkt budget.

Want laten we eerlijk zijn, iedereen verdient een vakantie, ongeacht de dikte van de portemonnee. Voor velen van ons is vakantie een tijd van ontspanning, avontuur en het creëren van waardevolle herinneringen. Helaas is dit voor sommige mensen geen realiteit vanwege financiële beperkingen. Hier komt Rap op Stap binnen.

Maar wat is Rap op Stap eigenlijk?

Het is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor dat openstaat voor iedereen, zonder lidmaatschap of afspraak. Gewoon binnenstappen en de wereld van reizen en activiteiten verkennen. Of het nu gaat om een weekendje weg, een daguitstap, een sportevenement of een culturele activiteit, Rap op Stap helpt bij het plannen en boeken van deze ervaringen. En voor mensen met een beperking zijn er zelfs speciale Rap op Stap+ kantoren, die zich richten op hun unieke behoeften.

We zijn ons ervan bewust dat niet iedereen bekend is met het bestaan van dit geweldige initiatief. Daarom zijn we blij dat we deze informatiesessies konden organiseren, dankzij onze goede samenwerking met SOC ’t Verhoog in Hamme. Samen kunnen we meer mensen de kans geven om te genieten van de wonderen van reizen en vakantie, ongeacht hun financiële situatie.

Bij De Kemphaan geloven we sterk in het belang van inclusiviteit en het bieden van gelijke kansen voor iedereen. Door initiatieven als Rap op Stap te ondersteunen en onze medewerkers te informeren, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de levens van mensen, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Wil je meer weten over Rap op Stap en hoe het jou kan helpen? Bezoek de website van Rap op Stap voor meer informatie: https://www.iedereenverdientvakantie.be/nl/rap-op-stap

Tags:

nog zo'n nieuws