De perfecte match voor Interieurbouwers: De Kemphaan’s 5-assige freesmachines

In de wereld van interieurontwerp en -bouw draait alles om precisie, efficiëntie en vakmanschap. Het realiseren van complexe ontwerpen vereist niet alleen creativiteit, maar ook geavanceerde technologieën en betrouwbare partners. Hier komt De Kemphaan in beeld met zijn twee state-of-the-art 5-assige freesmachines, die een essentiële rol spelen in het ondersteunen van interieurbouwers bij het realiseren van hun visies.

Workflow van een interieurbouwer

Interieurbouwers staan bekend om hun creatieve ontwerpen en nauwkeurig vakmanschap. Bij het starten van een project, beginnen ze vaak met het ontwerpen en plannen van hun creaties met behulp van geavanceerde software zoals VleCAD.

Zodra het ontwerp is voltooid, wordt de elektronische tekening doorgestuurd naar de productiepartner, in dit geval, De Kemphaan.

De rol van De Kemphaan en haar cnc nesting machines

Bij De Kemphaan begrijpen we de unieke behoeften van interieurbouwers. Daarom bieden we een uitgebreide service die aansluit bij elke fase van het productieproces. Zodra we de elektronische tekening en de te verwerken platen hebben ontvangen, zetten we onze hoogwaardige  5-assige freesmachines aan het werk. 

Aan de hand van uw tekeningen maakt het programma de stuklijsten aan en werkt het de productieplannen uit. Per plaat berekent de software hoe de nestingmachine daar alle stukken uit kan frezen, volgens een optimale compositie met zo weinig mogelijk verlies.

De platen worden via heftoestellen overgebracht naar de geavanceerde machines die ons in staat stellen om zelfs de meest ingewikkelde ontwerpen met uiterste precisie te frezen, van groot formaat oppervlakken tot intrigerende texturen uit divers plaatmateriaal (hout, kunststof,…).

 

Na het frezen worden de gezaagde sets voorzien van etiketten met info over de benaming, de afmetingen, opmerkingen van de tekenaar,… en zorgvuldig geplaatst op een bok of pallet, klaar voor verdere verwerking of directe plaatsing door de interieurbouwer.

 

Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk onderdeel voldoet aan de exacte specificaties van de klant, met aandacht voor detail en kwaliteit.

Waarom kiezen voor De Kemphaan?
frezen
  • Geavanceerde technologie: Onze 5-assige freesmachines behoren tot de top van de industrie, waardoor we zelfs de meest complexe ontwerpen kunnen realiseren.
  • Maatwerk service: We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke eisen en wensen van onze klanten.
  • Betrouwbaar partnerschap: Bij De Kemphaan streven we naar langdurige relaties met onze klanten. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en het overtreffen van verwachtingen.

Neem Contact Op!

Ben je een interieurbouwer op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van je ontwerpen? Neem vandaag nog contact op met De Kemphaan en ontdek hoe onze 5-assige freesmachines jouw projecten naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan jouw volgende meesterwerk!
Tags:

nog zo'n nieuws