Staalboeken en ander demomateriaal: Ontdek onze mogelijkheden

Bij De Kemphaan zijn we trots op ons uitgebreide aanbod van diensten, één van onze meest waardevolle services is het leveren van demo materiaal, waaronder staalboeken. Of u nu een ontwerper, leverancier of fabrikant bent, onze demo materialen en staalboeken zijn ontworpen om u te helpen bij het presenteren van uw producten op een professionele en aantrekkelijke manier. In dit artikel zetten we graag deze service in de kijker en laten we zien hoe wij u kunnen ondersteunen.

Waarom Kiezen voor De Kemphaan?

 • Hoogwaardige presentatie

  Bij De Kemphaan begrijpen we het belang van een professionele presentatie. Onze staalboeken, staalwaaiers, kapstokstalen, verzendkoffers,…  worden met uiterste precisie samengesteld om de beste eigenschappen van uw producten te laten zien. Met meer dan 100 diverse machines in huis,  zoals stans-, frees– en stikmachines kunnen we een breed scala aan materialen en formaten aan.

diverse oplossingen op maat van uw product
STAP 1
STANSEN FREZEN SNIJDEN RILLEN KARTELEN STIKKEN AFSCHUINEN OVERLOCKEN PREPAREREN
STAP 2
SORTEREN POSITIONEREN KLEVEN SAMENSTELLEN BUNDELEN VULLEN PLAATSEN
STAP 3
VERPAKKEN VERZENDEN
 • Maatwerkoplossingen
  Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte oplossingen die precies passen bij uw specificaties. Of het nu gaat om specifieke afwerkingen, speciale vormen of fragiele producten die verpakt moeten worden, wij zorgen ervoor dat uw demo materialen en staalboeken perfect aansluiten bij uw merkidentiteit.
 • Kwaliteitsgarantie
  Onze toewijding aan kwaliteit is ongeëvenaard. We geven vorm en afwerking aan uw materialen en zorgen ervoor dat uw stalen en demo materialen niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook representatief voor uw producten.

 • Efficiënte productie en Levering
  Met onze geavanceerde productiefaciliteiten en efficiënte processen kunnen we snel en accuraat aan uw behoeften voldoen. We begrijpen dat tijd essentieel is in de competitieve markten waarin u opereert, daarom zorgen wij voor snelle levering zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Waarom gebruik maken van Staalboeken of demomateriaal?

Demomaterialen zoals staalboeken zijn essentiële tools voor bedrijven die hun klanten een tastbare ervaring willen bieden van hun producten. Ze bestaan uit zorgvuldig geselecteerde samples en stalen die een duidelijk beeld geven van de kleur, textuur, en kwaliteit van uw producten. Deze materialen zijn cruciaal voor het overtuigen van klanten, het sluiten van deals en het inspireren van ontwerpers en inkopers.

Toepassingen van Demo Materialen en Staalboeken

 • Textiel en mode: Presentatie van stoffen, kleuren, en patronen voor modecollecties.
 • Interieurdesign: Stalen van tapijten, gordijnen, screens, meubeltexturen, … om klanten te helpen bij hun keuze.
 • Bouw en architectuur: Materialen zoals hout, tegels en voegspecies voor gebruik in bouwprojecten.
 • Productontwikkeling: Sample kits voor prototypes en nieuwe productlanceringen.

Hoe We U Kunnen Helpen

Bij De Kemphaan streven we ernaar om u te helpen uw producten op de best mogelijke manier te presenteren. Onze deskundige teamleden staan klaar om samen met u de perfecte demo materialen en staalboeken te creëren die uw merk en producten op een indrukwekkende manier zullen vertegenwoordigen.

Neem Contact op voor Meer Informatie

Bent u geïnteresseerd in onze demo materialen en staalboeken? Bekijk hier meer mogelijkheden of neem direct contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het optimaliseren van uw productpresentatie.

Door te kiezen voor De Kemphaan kiest u voor kwaliteit, maatwerk en een partner die zich inzet voor uw succes. Laten we samen uw producten tot leven brengen en uw klanten inspireren met onze hoogwaardige demo materialen en staalboeken.

Tags:

nog zo'n nieuws