Uitbreiding in hoogte en ruimte: De Kemphaan versterkt zijn opslagcapaciteit!

Meer ruimte voor een optimale productieflow

Bij De Kemphaan zetten we weer een grote stap vooruit, we hebben recentelijk een aanzienlijke toevoeging gedaan van 359 m² aan onze faciliteiten! In combinatie met onze bestaande mezzanine van 250 m² betekent dit dat we nu beschikken over een indrukwekkende oppervlakte van meer dan 600 m² op de verdieping, wat zorgt voor aanzienlijk meer opslagruimte. 

Meer Ruimte, Meer multifunctionaliteit

Maar daar stopt het niet! Ons doel gaat verder dan alleen het vergroten van onze opslagcapaciteit voor ondere andere onze productieafdeling van matrassen. We hebben ook plannen om een extra projectvloer te creëren onder de mezzanine, met een ruimte van maar liefst 500 m². Deze ruimte zal multifunctioneel zijn, waardoor we binnen- en buitenopdrachten naadloos kunnen afhandelen. Hierdoor kunnen meerdere vrachtwagenladingen tegelijkertijd efficiënt worden verwerkt.

Optimale Productieflow

De nieuwe mezzanine is ontworpen met het oog op een optimale productieflow. Deze uitbreiding stelt ons in staat om niet alleen onze opslagcapaciteit te vergroten, maar ook om flexibeler en veelzijdiger te zijn in de diensten die we aanbieden. We blijven continu investeren in innovatie en groei om onze gewaardeerde klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Duurzaam Ontwerp

Bij De Kemphaan staan we niet alleen voor functionaliteit, maar ook voor duurzaamheid. De mezzanine is gebouwd met het oog op energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Zo dragen we bij aan een groenere toekomst, stap voor stap.

Deze uitbreiding markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van De Kemphaan. We blijven ons inzetten voor innovatie en groei om u, onze gewaardeerde klanten, de beste producten en service te blijven bieden.

Tags:

nog zo'n nieuws