Interview met Sabine

Ontdek de mensen achter De Kemphaan

Bij De Kemphaan zijn het niet alleen de producten die schitteren; het zijn ook de mensen achter de schermen die de magie laten gebeuren. In deze serie interviews nemen we een kijkje achter de schermen, waar we de getalenteerde en toegewijde teamleden van De Kemphaan leren kennen.

In dit interview duiken we dieper in de wereld van textielambacht met Sabine, een van de getalenteerde stiksters bij De Kemphaan. Met 26 jaar ervaring op zak deelt Sabine haar passie voor stikken en haar unieke kijk op het dagelijkse leven bij De Kemphaan. 

Wat is uw naam en welke functie heeft u bij De Kemphaan?

Mijn naam is Sabine en ik ben stikster bij De Kemphaan. Het stikken van verschillende textielproducten behoort tot mijn dagelijkse taken.

Hoe lang werkt u al bij De Kemphaan?

Al 26 jaar maak ik deel uit van het team bij De Kemphaan. Het voelt als een tweede thuis waar ik mijn passie voor stikwerk heb kunnen ontwikkelen.

Wat houdt uw dagelijkse werk in?

Als stikster ben ik verantwoordelijk voor het stikken van verschillende stoffen voor bijvoorbeeld kussens en matrashoezen. Na het stikken controleer ik het textielproduct op eventuele fouten.

Wat is het meest interessante of uitdagende aspect van uw functie?

Het meest interessante vind ik de verscheidenheid aan producten die we stikken voor verschillende klanten. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee want we krijgen telkens een nieuwe stikopdracht en dat maakt het boeiend.

Welke speciale vaardigheden of kwaliteiten zijn belangrijk in uw rol?

Concentratie, aandacht voor detail en nauwkeurigheid zijn essentieel voor het stikken. Elk project vereist zijn eigen specifieke aanpak.

Wat motiveert u om elke dag naar uw werk te komen?

De goede sfeer en samenwerking met mijn collega’s en de coaches , waar we veel ondersteuning van krijgen, zijn mijn belangrijkste motivatiebronnen.

Wat zijn uw interesses of hobby’s buiten het werk?

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen en shoppen.

Waarom zouden nieuwe mensen moeten kiezen voor De Kemphaan?

Nieuwe mensen zijn een waardevolle toevoeging voor De Kemphaan, omdat ze vaak unieke vaardigheden en frisse perspectieven met zich meebrengen. Bij De Kemphaan krijgt iedereen, ongeacht achtergrond of ervaring, de kans om te groeien en te bloeien. Ze bieden diverse taken, opleidingsmogelijkheden en kansen voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij De Kemphaan voelt iedereen zich thuis want het is een familiale en betrouwbare werkplaats, iedereen wordt er aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te realiseren.

8 maart
internationale vrouwendag

Op Internationale Vrouwendag werpen we de schijnwerpers op de getalenteerde vrouwen, zoals Sabine, die De Kemphaan tot leven brengen en verwennen we ze graag met een kleine lekkernij!

Go, girls!

Tags:

nog zo'n nieuws