Interview met Gerrit

Ontdek de mensen achter De Kemphaan

Bij De Kemphaan zijn het niet alleen de producten die schitteren; het zijn ook de mensen achter de schermen die de magie laten gebeuren. In deze serie interviews nemen we een kijkje achter de schermen, waar we de getalenteerde en toegewijde teamleden van De Kemphaan leren kennen. Vandaag zetten we Gerrit in de schijnwerpers, een van de drijvende krachten die dag in dag uit bijdraagt aan het succes van De Kemphaan.

Gerrit is al 24 jaar een gewaardeerd lid van het team en vervult een veelzijdige rol, variërend van vormen en vullen van dozen tot het zorgvuldig sorteren van materialen. Zijn dagen zijn gevuld met afwisseling, en zijn bijdrage strekt zich uit tot zowel de buitendienst als het magazijn, waar hij geniet van de levendige interactie met zijn collega’s.

Wat is uw naam en welke functie heeft u bij De Kemphaan?

Ik ben Gerrit en mijn taken omvatten het vormen en vullen van dozen en sorteren. Meestal ben ik in buitendienst, maar soms mag ik ook in het magazijn werken en dat zijn wel betere uren.

Hoe lang werkt u al bij De Kemphaan?

Al sinds 1999, dus dat maakt een indrukwekkende 24 jaar!

Wat houdt uw dagelijkse werk in?

Mijn werk is behoorlijk afwisselend. Ik ben betrokken bij het vormen en vullen van dozen en sorteren, en geniet van de afwisseling tussen deze taken. Werken in het magazijn is altijd leuk, vooral omdat er een goed contact is met collega’s. Een project dat me bijzonder trots maakte, was voor een laminaatbedrijf. We moesten alles per 12 of 14 snijden, sorteren en tellen per 100 voordat het in de doos ging.

Wat motiveert u om elke dag naar uw werk te komen?

Het gezelschap van toffe collega’s en de afwisseling in het werk zijn mijn grootste motivatie.

Wat zijn uw interesses of hobby’s buiten het werk?

Buiten het werk verzorg ik graag paarden in Sinaai. Het zijn gepensioneerde paarden waarmee ik de hele dag bezig ben, van het kammen tot het verzorgen op de wei.

Waarom zouden nieuwe mensen moeten kiezen voor De Kemphaan?

De goede sfeer onder de collega’s en de mogelijkheid om veel bij te leren maken De Kemphaan uniek. Tijdens een opleiding elektriciteit heb ik bijvoorbeeld leren solderen. Bovendien zijn er leuke personeelsfeestjes en af en toe een fritkraam om het extra gezellig te maken.

Tags:

nog zo'n nieuws