Interview met Besim

Een Inkijkje in het Leven bij De Kemphaan

Benieuwd naar wat er achter de schermen gebeurt bij De Kemphaan? In deze reeks interviews krijgen we een kijkje in het dagelijkse leven van onze gewaardeerde medewerkers van De Kemphaan. Leer meer over de afwisseling, voldoening en de unieke sfeer die deze sociale werkplek te bieden heeft.

Wat is uw naam en welke functie heeft u bij De Kemphaan?

Mijn naam is Besim en bij De Kemphaan sta ik in voor onder andere het opruimen en stansen maar ook voor buitendienstactiviteiten.

Hoe lang werkt u al bij De Kemphaan?

Ik ben nu al 7 jaar met veel plezier werkzaam bij De Kemphaan.

Wat houdt uw dagelijkse werk in?

Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn heel afwisselend. Als opruimer en stanser moet ik flexibel zijn en iedereen zegt dat ik een snelle werker ben. Het meest interessante aspect van mijn functie is de voldoening die ik haal uit mijn werk.

Wat motiveert u om elke dag naar uw werk te komen?

Wat mij motiveert is de goede band die ik heb met mijn collega’s en het feit dat ik graag bezig ben. De afwisseling in mijn werk zorgt ervoor dat ik me nuttig voel.

Wat zijn uw interesses of hobby’s buiten het werk?

Buiten het werk kijk ik graag naar voetbal. Ook bezoek ik regelmatig mijn familie, samen bezoeken we bijvoorbeeld de intrede van Sinterklaas in Beveren. Daarnaast ga ik vaak mijn zus opzoeken in Temse.

Waarom zouden nieuwe mensen moeten kiezen voor De Kemphaan?

De Kemphaan heeft veel te bieden, waaronder goede werkuren, afwisselend werk en is zeker een beter alternatief dan thuiszitten. Hier voel je je nuttig en de goede sfeer en samenwerking maken De Kemphaan echt uniek. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn en gewaardeerd wordt.

Tags:

nog zo'n nieuws