De Kemphaan Zet Afval in de Schijnwerpers: Onze Duurzame Missie

Bij De Kemphaan geloven we sterk in het verminderen van afval en het stimuleren van duurzame praktijken. Daarom zijn we trots om ons recente project in de schijnwerpers te zetten: ons eigen ontworpen afvaleiland!
Afval sorteren wordt stijlvol en efficiënt met Ons afvaleiland

Ons afvaleiland is niet zomaar een vuilnisbak; het is een doordacht ontwerp dat afval sorteren gemakkelijk en efficiënt maakt. Met vier sorteergaten voor papier, gft, pmd en restafval, streeft het eiland naar maximale afvalscheiding en recycling.

Waarom een Afvaleiland?

  • Duurzaamheid: We verminderen onze ecologische voetafdruk door afvalscheiding te bevorderen.
  • Efficiëntie: Met vier duidelijk gemarkeerde openingen is afval sorteren een fluitje van een cent.
  • Eigen gebruik en daarbuiten: Hoewel we momenteel genieten van de voordelen van ons eigen afvaleiland, staan we open voor het aanpassen van dit concept voor externe klanten.
Upcycling in Actie: A.S. Adventure Vuilbakken krijgen een Nieuw Leven

Als onderdeel van hun streven naar duurzaamheid, zijn we momenteel bezig met het upcyclen van vuilbakken voor A.S. Adventure. Van een oorspronkelijk ontwerp voor monogebruik transformeren we ze naar vuilbakken met drie openingen voor gescheiden afvalophaling. Bovendien voorzien we ze van nieuwe bestickering om een frisse en milieuvriendelijke uitstraling te geven.

Onze Missie Gaat Verder

Bij De Kemphaan zijn we toegewijd aan het creëren van innovatieve oplossingen die een positieve impact hebben op het milieu. Onze afvaleilanden en upcyclingprojecten zijn slechts een voorbeeld van hoe we streven naar een duurzamere toekomst.

Wil je meer weten over onze duurzame initiatieven of overweeg je zelf een aangepast afvaleiland? Neem gerust contact met ons op. Samen kunnen we werken aan een schonere en groenere wereld!
Tags:

nog zo'n nieuws