‘Com’ma’, ons gloednieuwe e-commerce magazijn

Ontdek ‘Com’ma‘: Uw All-in-One E-commerce magazijn bij De Kemphaan

Bij De Kemphaan presenteren we met trots ons nieuwste paradepaardje: “Com’ma,” uw toegangspoort tot een gevestigd netwerk en jarenlange ervaring in verzending en logistiek. Met Com’ma bieden we een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor het beheren van uw voorraad en het verzenden van producten naar uw klanten. Hier is waarom Com’ma uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Betrouwbare Logistiek voor Tevreden  Klanten

Ons magazijntje is ontworpen met het oog op flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor er snel kan gereageerd worden op de veranderende eisen van de e-commerce markt. We begrijpen dat efficiënte orderafhandeling essentieel is, en met Com’ma zorgen we ervoor dat uw producten niet alleen op tijd, maar ook in uitstekende staat bij uw klanten aankomen. 

E-commerce Klaar voor Groei

Voor bedrijven actief in de snel evoluerende wereld van e-commerce biedt Com’ma de perfecte infrastructuur. We begrijpen de noodzaak van efficiënte logistiek en staan klaar om ervoor te zorgen dat uw bedrijf kan groeien en bloeien, ongeacht de uitdagingen van de e-commerce omgeving.

Marketing Fulfillment Diensten

Bij De Kemphaan gaan we verder dan alleen logistiek. We begrijpen het belang van naadloze bedrijfsoplossingen die bij uw behoeften aansluiten. Onze marketing fulfillment diensten zijn ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen en uw processen te stroomlijnen.

Mailings:

Onze personalisatiediensten voor publicaties en mailings zorgen voor een unieke touch, variërend van het personaliseren van verzendingen tot het verpakken van drukwerk en samples.

Wij bieden kosteneffectieve oplossingen voor al uw marketingmailings, met speciale aandacht voor sample-verzendingen en geschenken.

Productiemogelijkheden:

De Kemphaan biedt diverse productiemogelijkheden die naadloos kunnen worden geïntegreerd met onze logistieke diensten. Van stansen en verpakken tot samenstellen van geschenken, wij hebben de expertise om uw producten met zorg te produceren en direct naar uw klanten te verzenden.

Wij worden ingezet als het logistieke centrum voor een OEM in de bouwsector maar zorgen ook van A tot Z voor feestelijke geschenken tijdens Pasen, Sinterklaas, Kerst, … Wij hebben de expertise om uw projecten tot een succes te maken.

Klantengetuigenis

Studio Flash heeft een plaats in ons magazijn bij De Kemphaan van waaruit wij hun collectie Letterpress wenskaarten distribueren. Ontdek hun enthousiaste videogetuigenis!

Bij De Kemphaan staan we klaar om u te ondersteunen bij al uw marketing of e-commerce fulfillment-behoeften.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we u, net zoals onze gewaardeerde klant Studio Flash, met ons e-commerce magazijn “Com’ma” kunnen helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken met gepersonaliseerde diensten en creatieve oplossingen.

nog zo'n nieuws