Precisie en efficiëntie met onze laser snijmachine

Bij De Kemphaan streven we altijd naar de beste oplossingen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Eén van onze geavanceerde machines die een essentiële rol speelt in onze dienstverlening is de SM-300-TA automatische lasersnijmachine. Met name de laserstraal, die zonder fysiek contact met de stof werkt en tijdens het snijproces de stof niet belast, gecombineerd met de indrukwekkende precisie, vormen overtuigende redenen voor de keuze van lasertechnologie bij de verwerking van textiel.

Laten we een diepgaande blik werpen op deze robuuste industriële machine en ontdekken waarom het een gamechanger is in textielsnijden.

Robuuste constructie voor ongeëvenaarde veelzijdigheid

Onze lasersnijmachine onderscheidt zich door zijn supersterke staalconstructie en modulaire ontwerp. Het meest opvallende kenmerk is de mogelijkheid om meerdere gereedschappen tegelijkertijd op de snijbrug te installeren. Hierdoor kan de operator snel schakelen tussen verschillende materialen, waardoor de veelzijdigheid van de machine wordt gemaximaliseerd.

Efficiëntie in Material Handling

De machine is uitgerust met een wikkelunit onder de tafel, waardoor stofrollen gemakkelijk kunnen worden opgeslagen. Bovendien maakt het automatische grijpersysteem het mogelijk om stoffen van de rol te trekken en gelijkmatig over het werkblad te verdelen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde workflow, waarbij het materiaal nauwkeurig wordt gepositioneerd voordat het snijproces begint.

Krachtig Snijvermogen voor Diverse Materialen

Of het nu gaat om lichtgewicht stoffen of zware industriële materialen zoals gecoate stoffen, onze lasersnijmachine biedt een oplossing voor elk snijbehoeften. Het krachtige vacuümsysteem, samen met optionele aandrukbalk, garandeert nauwkeurig snijden van delicate details, zelfs bij uitdagende materialen zoals zeildoeken, zijde en katoen.

precisie snijden van patronen

De machine kan overweg met een verscheidenheid aan patronen en kan zeer grote formaten verwerken doordat het snijden kan worden voortgezet zonder dat de snede opnieuw moet worden ingezet. Met bruikbare snijlengtes variërend van 3.000 tot 19.000 mm en breedtes van 1.500 tot 3.700 mm biedt zij flexibiliteit en aanpasbaarheid aan verschillende productiebehoeften.

Geavanceerde Software voor Optimale Bediening

De bijhorende industriële computer en Easy Works Extreme Cad/Cam-software maken de bediening van de onze lasersnijmachine eenvoudig en efficiënt. Met functies zoals automatisch “nesting” voor het optimaliseren van snijvolgordes en de “split box” voor het beheren van zeer grote vormen, stelt de software de operator in staat om het maximale uit de machine te halen.

Ideale Machine voor Diverse Toepassingen

Textielproducten vinden talloze toepassingen, waaronder in de kledingindustrie, huishoudtextiel, medische technologie, en decoratieve weefsels zoals reclamebanners en vlaggen. Voor industriële doeleinden wordt textiel over het algemeen aangeduid als technisch textiel. Voorbeelden van het gebruik van lasertechnologie bij het snijden zijn onder meer filters, kussens, warmte-isolatie, en componenten van textiel in sectoren zoals de automobielindustrie en zeilmakerij.

De SM-300-TA is de perfecte machine voor het snijden van een breed scala aan materialen, van zware industriële stoffen tot licht gecoate textiel en zelfs tapijten. Met zijn kracht en precisie is het een onmisbare tool voor hoogwaardig geautomatiseerd snijden.

Bij De Kemphaan Zetten We de Toon met Innovatieve Oplossingen

Deze machine is een krachtige aanvulling op ons machinepark bij De Kemphaan. We blijven onze grenzen verleggen om geavanceerde technologieën te omarmen die de efficiëntie vergroten en hoogwaardige diensten bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Deze lasertechnologie biedt alle mogelijkheden voor creatieve ontwerpen en nauwkeurige snijprestaties. Neem contact met ons op en ontdek hoe De Kemphaan uw textielproducten naar een hoger niveau kan tillen met innovatieve lasersnijtechnologie!
Tags:

nog zo'n nieuws