Liezelijn verhuist productie verjaardagskronen naar maatwerkbedrijf

Door een almaar stijgende vraag verhuist de productie van de duurzame verjaardagskronen van het Brasschaatse Liezelijn naar maatwerkbedrijf De Kemphaan in Hamme. Met de verhuis van de productie komt er meteen ook ruimte vrij om de collectie verder uit te breiden, en hoopt zaakvoerster Lies Slaets om het aantal verkochte verjaardagskronen van vorig jaar te verdubbelen.

De stoffen verjaardagskronen van Liezelijn zijn een schot in de roos. Wat in 2014 begon als een uit de hand gelopen hobby evolueerde naar een jarenlange combinatie met haar job in het onderwijs, met de uiteindelijke sprong naar het voltijds ondernemerschap in 2019. Anderhalf jaar later vind je de verjaardagskronen in een 40-tal verkooppunten in heel Vlaanderen. De vraag is inmiddels zo gegroeid dat Lies de productie nu gaat uitbesteden aan maatwerkbedrijf De Kemphaan uit Hamme.

“Winkels bestellen vaak in bulk. Hoewel ik voor de productie 2 naaisters kan inschakelen, was dat toch telkens even stressen. Ik besefte al gauw dat ik meer voorraad zou moeten voorzien, zeker als ik verder wil groeien. Vorig jaar verkochten we 2000 verjaardagskronen, een aantal dat we in 2021 graag willen verdubbelen. Het doel is om het aantal verkooppunten in België verder uit te breiden en tegelijk ook Nederland te veroveren”, vertelt de ambitieuze zaakvoerster.

“Het is een grote stap die ik nu neem met Liezelijn. Met De Kemphaan heb ik een partner gevonden die meegaat in het verhaal, meedenkt en helpt zoeken naar de juiste materialen”, besluit Lies Slaets.

Bron: Made in Antwerpen

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210408_94496510

Tags:

nog zo'n nieuws