Herbruikbare boodschappen tassen, totebags en goodiebags – made in Belgium

In een tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt, groeit de vraag naar herbruikbare alternatieven voor wegwerpproducten. Een opvallend voorbeeld hiervan zijn herbruikbare boodschappentassen, totebags en goodiebags, die een milieuvriendelijk alternatief bieden voor traditionele plastic zakken.

Wij zien deze trend als een kans om een positieve impact te maken en tegelijkertijd unieke en functionele producten te leveren aan onze klanten.

Een nieuw leven voor oude materialen

De Kemphaan gelooft sterk in het principe van upcycling, waarbij oude materialen worden omgevormd tot nieuwe, waardevolle producten. Een perfect voorbeeld hiervan zijn de herbruikbare boodschappentassen en totebags die we produceren van gerecyclede materialen. Deze materialen kunnen variëren van oude tenten, banners en reclamedoeken tot afgedankte textielstoffen en andere duurzame materialen.

Door deze materialen een tweede leven te geven als boodschappentas, totebag of goodiebag verminderen ze niet alleen de afvalberg, maar dragen ze ook bij aan een meer circulaire economie.

Creatief design voor een unieke identiteit

Een belangrijk aspect van de herbruikbare boodschappentassen en totebags van De Kemphaan is het creatieve design. In samenwerking met lokale ontwerpers worden unieke ontwerpen gecreëerd die de identiteit en het karakter van de klant weerspiegelen.

Zo werden bijvoorbeeld de grote banners van de tentoonstelling ‘OMG Van Eyck was here’ in Gent nieuw leven ingeblazen door ze te transformeren tot trendy shoppers. Deze tassen, ontworpen door Liesbeth Verhelst, zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle en duurzame manier om boodschappen te doen.

Goodiebags op maat gemaakt voor bedrijven en evenementen

Naast herbruikbare boodschappentassen en totebags biedt De Kemphaan ook de mogelijkheid tot het op maat maken van goodiebags voor bedrijven en evenementen. Deze goodiebags kunnen volledig gepersonaliseerd worden en dienen als perfecte relatiegeschenken, personeelsbedankjes of promotiemateriaal voor specifieke evenementen.

Bovendien kan De Kemphaan ook zorgen voor de samenstelling en vulling van de tassen, waardoor het proces van het creëren van unieke en memorabele geschenken nog eenvoudiger wordt.

Functioneel én duurzaam

Herbruikbare boodschappentassen, totebags en goodiebags zijn meer dan alleen maar praktische gebruiksvoorwerpen. Ze vertegenwoordigen een mentaliteitsverandering, een verschuiving naar een meer duurzame en milieubewuste manier van leven. Bij De Kemphaan begrijpen we deze verschuiving en zetten we ons actief in om hieraan bij te dragen door hoogwaardige en stijlvolle herbruikbare tassen en goodiebags te produceren van gerecyclede materialen.

Met creatief design, maatwerkopties en een sterke focus op duurzaamheid, zijn deze producten niet alleen functioneel, maar ook een statement voor een groenere toekomst.

Tags:

nog zo'n nieuws